klassiekers

Gevulde paprika
Paprika gevuld met vegan gehakt kan als vleesvervanger in een klassiek gerecht geserveerd worden.

Shepherd's pie met spruitjes in de hoofdrol
Shepherd's pie was oorspronkelijk een gerecht om restjes in te verwerken. Dat kan natuurlijk nog altijd want je kan het met eender welke groenten klaarmaken.

Oesterzwammenragout
Oesterzwamragout kan je ook laten afkoelen en als broodbeleg serveren

Witloof met plantaardige bechamelsaus en krokant gebakken vegan spekskes
Om bechamelsaus te maken heb je vandaag geen room meer nodig. En de vegan versie is veel lichter.

Vegan balletjes met Luikse saus
Hans Vanelderen postte in de facebookgroep "Wat vegans (w)eten" een recept voor vegan balletjes in Luikse saus!

Vlaamse veganade
Veganade op Vlaamse wijze opdat de nieuwe vegans het klassieke stoofvlees of Vlaamse carbonade niet missen

Vegan worstenbroodje van Michèle
Michèle De Dycker bracht het worstenbroodje onder de vegan aandacht in de facebookgroep "Wat vegans (w)eten". De klassieke versie vulde Michèle aan met mosterd en sesamzaadjes.

Vol-au-vegan
Vegan versie van typisch Belgisch gerecht

Calzone van bladerdeeg met champignons
Voor meerdere personen maak je er een volledige bladerdeeg taart van

Luikse saus voor stoverij of vegan balletjes
Hans Vanelderen postte in de facebookgroep "Wat vegans (w)eten" een mega heerlijke recept voor Luikse saus! Hans serveerde de saus met vegan balletjes, ik maakte er een vegan "stoofvlees" gerecht mee.

Meer weergeven