Recept van cookidoo, vereenvoudigd door wat vegans (w)eten
Ingrediënten
- 750 gram gestoomde schorseneren (vers of uit diepvries) (en/of andere groenten zoals asperges)
- 1 fijn gehakte ui
- 1 fijn gehakte knoflookteen
- 15 g fijn gehakte verse gember
- 20 g zonnebloemolie
- 50 g rode currypasta
- koffielepel no bee honey
- 1 blikje fijn gehakte tomatenblokjes
- 400 g kokosmelk
- zout
- handvol mungboontjes (sojascheuten) (optioneel)
- handvol edamameboontjes, uit de peul (optioneel)
Bereiding
- Sauteer ui, look en gember in olie
- Voeg currypasta, no bee honey, tomaat, kokosmelk en snuifje zout toe en laat ongeveer een half uur sudderen
- Voeg de gestoomde schorseneren toe
- Serveer met jasmijnrijst
- Garneer met edamame- en mungboontjes
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven