Ingrediënten
· 40 g edelgistvlokken
· 100 g uien
· 4 lookteentjes
· 40 g olijfolie
· 50 g plantaardige boter
· 300-400g champignons in schijfjes
· water
· 1.5 theelepel zout
· 100 g witte wijn
· 150 g plantaardige room
· 400 g pasta
· handvol tijm
· vers gemalen zwarte peper
· theelepel johannespitmeel
Bereiding
Sauteer ui en look 3 minuten in olie en boter
Voeg champignons toe en laat 5 minuten sauteren
Voeg wijn, plantaardige room, edelgist, tijm, peper en zout toe en laat 8 minuten sudderen
Roer johannespitmeel door de saus
Laat de saus even rusten alvorens te serveren met pasta
Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven