Ingrediënten
· 150 g gehakte ui
· 1 gehakte rode paprika
· 150 g gehakte wortel in stukjes
· bakje vegan spekskes (vb. van de Vegetarische slager)
· bakje verse sojascheuten
· olie
· flinke geut sojasaus
· theelepel gemberpasta
· 4 grote rijstpapiertjes (optioneel)
Bereiding
Sauteer vegan spekskes en sojascheuten 5 minuten in olie, sojasaus en gemberpasta
Meng mengsel onder de gehakte groenten
Maak er eventueel loempia mee:
Vul rijstbladeren met het mengsel en vouw tot loempia
Bak in hete olie tot het rijstpapier krokant is (ongeveer 30 seconden aan elke kant, afhankelijk van het rijstpapier)
Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele andere vegans volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven