Risotto met champignons

Risotto champignons with vegan burger
risotto champignons met vegan burger so chicken

Ingrediënten

·       400 g champignonplakjes

·       200 g water, kokend heet

·       3 flinke eetlepels edelgistvlokken

·       1 fijn gehakte ui

·       40 g olijfolie

·       250 g risottorijst

·       100 g witte wijn

·       1 eetlepel groentebouillonpoeder 


Bereiding

 

Sauteer ui 3 minuten in olijfolie

 

Voeg rijst en champignons toe en laat 3 minuten sudderen

 

Voeg witte wijn en bouillonpoeder en roer de risotto los

 

Laat de risotto koken tot de gewenste beet (ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het merk risotto)

 

Roer edelgist onder de risotto

 

Laat de risotto 2 minuten afgedekt afkoelen alvorens te serveren 

 




Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0