Recept van cookidoo, verplantaardigd door ca1000
Ingrediënten
· 40 g geroosterde pijnboompitten (potentieel)
· 400 g champignonplakjes
· 80 g olijfolie
· 1 fijn geperst knoflookteentje
· Handvol gehakte peterselieblaadjes
· snuifje zout
· 1 fijn gehakte ui
· 100 g witte wijn
· snuifje gemalen zwarte peper
· 3 flinke eetlepels edelgistvlokken
Bereiding
Sauteer ui 3 minuten in olijfolie
Voeg de champignons, wijn en peper toe en laat 10 minuten sudderen
Maak een pesto van edelgistvlokken, olijfolie, knoflook, peterselie en zout en roer deze door de champignons
Bestrooi met eventueel met extra edelgistvlokken en pijnboompitten
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven