Seapasta aglio e oglio

Ingrediënten

·       1 bosje gehakte peterselie

·       3 teentjes knoflook, fijngehakt

·       1 lange rode chilipeper, fijngehakt

·       80 g olijfolie

·       1 ½ theelepel fijn zeezout  

  • Zeewierpasta van "I sea"
  • Tagliatelli

Serveer met een combinatie van zeewierpasta en gewone lange pasta

Bereiding

 

Bak knoflook en chili in olijfolie

 

Meng olie onder de in zout gekookte pasta en roer er de peterselie door

met vegan tomatenschnitzel
met vegan tomatenschnitzel


Alternatief

Bereiding

 

Sauteer look, chili en basilicum 2 minuten in olijfolie

 

Voeg wijn en groentebouillon toe en laat 2 minuten koken

 

 

 

Ingrediënten

·       3 fijn gehakte knoflookteentjes

·       2 fijn gehakte rode chilipepers

·       20 g fijn gehakte verse basilicumblaadjes

·       45 g olijfolie

·       150 g witte wijn

·       2 soeplepels groentebouillonpoeder

·       snuifje zout en peper

 




Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0