Ingrediënten
· 1 bosje gehakte peterselie
· 3 teentjes knoflook, fijngehakt
· 1 lange rode chilipeper, fijngehakt
· 80 g olijfolie
· 1 ½ theelepel fijn zeezout
- Zeewierpasta van "I sea"
- Tagliatelli
Serveer met een combinatie van zeewierpasta en gewone lange pasta
Bereiding
Bak knoflook en chili in olijfolie
Meng olie onder de in zout gekookte pasta en roer er de peterselie door
Alternatief
Bereiding
Sauteer look, chili en basilicum 2 minuten in olijfolie
Voeg wijn en groentebouillon toe en laat 2 minuten koken
Ingrediënten
· 3 fijn gehakte knoflookteentjes
· 2 fijn gehakte rode chilipepers
· 20 g fijn gehakte verse basilicumblaadjes
· 45 g olijfolie
· 150 g witte wijn
· 2 soeplepels groentebouillonpoeder
· snuifje zout en peper
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven