Ingrediënten per worstenbroodje
· velletje bladerdeeg
· vegan worstje, op lengte van het deegvel gesneden
· 1/2 theelepel mosterd (optioneel)
· snuifje sesamzaadjes (optioneel)
Bereiding
Besprenkel het deegvel met water
Besmeer één kant met mosterd (optioneel)
Leg het vegan worstje op één kant van het vel op de mosterd
Plooi het tweede deel van het deegvel over het worstje
Bestrooi het broodje met sesamzaadjes (optioneel)
Bak het worstenbroodje in een op 200°C voorverwarmde oven tot het goudkleurig is (ongeveer een kwartier)
Wil je de plantaardige recepten en tips van Michèle De Dycker, ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep. Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven
Michèle De Dycker (zaterdag, 29 augustus 2020 20:32)
Wat een eer! Groetjes Michèle aka vega_mlouise