Vol-au-vegan

Vulling van Ils Bertels en saus op basis van cookidoo

Ingrediënten

·       Pakje vegan balletjes, in vieren gesneden

·       200 g vegan “chicken”, gekruid met groentebouillonpoeder

·       Doosje champignons, in schijfjes

·       500 g plantaardige melk

·       50 g meel

·       50 g plantaardige boter

·       ½ theelepel zout

·       ¼ theelepel nootmuskaat

·       ½ theelepel mosterd

 


Bereiding

 

Bak de vegan “chicken” en zet opzij

 

Bak de vegan balletjes en zet opzij

 

Bak de champignons

 

Voeg de vleesvervangers aan de champignons toe en laat nog wat verder bakken

 

Meng ondertussen melk, meel, boter, zout, muskaat en mosterd en laat al roerend inkoken

 

Meng de saus onder het mengsel

 

Serveer in bladerdeegkorfjes en met frietjes 


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0