Vulling van Ils Bertels en saus op basis van cookidoo
Ingrediënten
· Pakje vegan balletjes, in vieren gesneden
· 200 g vegan “chicken”, gekruid met groentebouillonpoeder
· Doosje champignons, in schijfjes
· 500 g plantaardige melk
· 50 g meel
· 50 g plantaardige boter
· ½ theelepel zout
· ¼ theelepel nootmuskaat
· ½ theelepel mosterd
Bereiding
Bak de vegan “chicken” en zet opzij
Bak de vegan balletjes en zet opzij
Bak de champignons
Voeg de vleesvervangers aan de champignons toe en laat nog wat verder bakken
Meng ondertussen melk, meel, boter, zout, muskaat en mosterd en laat al roerend inkoken
Meng de saus onder het mengsel
Serveer in bladerdeegkorfjes en met frietjes
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep. Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven