Pesto van radijsjesloof

Recept van Heidi Kyndt

Ingrediënten

·       loof van 1 bosje radijsjes

·       20 g edelgistvlokken

·       60 g geroosterde pijnboompitten

·       1 fijn gehakt knoflookteentje

·       120 ml olijfolie

·       vers gemalen zwarte peper

·       ½ theelepel grof zeezout

·       1 theelepel mosterd 

·       een geutje vers citroensap


Bereiding

 

Hou een eetlepel pijnboompitten ter garnering

 

Hak alle ingrediënten in de blender tot een gladde massa

 

Serveer met pasta of als vinaigrette bij een salade

Gerecht en foto van Heidi Kyndt
Gerecht en foto van Heidi Kyndt

Wil je de plantaardige recepten en tips van Heidi Kyndt, ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 



Reactie schrijven

Commentaren: 0