variatie: andere groenten uit de grond zoals wortelen, pastinaak, zoete aardappel
Ingrediënten
- krieltjes
- takje trostomaatjes (optioneel)
- 1 knoflookteentje, in plakjes gesneden
· flinke geut olijfolie
· snuifje vers gemalen zwarte peper
- verse rozemarijn
- theelepel zeezout
Bereiding
Was de ongeschilde krieltjes en/of andere grondgroenten en droog ze af
Leg de krieltjes in een ingevette ovenschaal
Coat met olijfolie, knoflook, kruiden
Bak de patatjes tot ze gaar zijn in een op 200 °C voorverwarmde oven (ongeveer 40 minuten)
Leg er de laatste minuten een takje trostomaatjes bij (optioneel)
Wil je de plantaardige recepten en tips van Heidi Kyndt, ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven