Romescosausje

Recept van cookidoo

 

Ingrediënten

·       30 g fijn gemalen amandelen

·       25 g fijn gemalen hazelnoten

·       1 teentje knoflook

·       2 snuifjes gemalen peper

·       100 g geroosterde rode paprika uit bokaal, uitgelekt en fijn gehakt

·       20 g gegrilde paprikaolie

·       ½ fijn gehakte rode paprika

·       80 g fijn gehakte tomaat

·       1 eetlepel rode wijnazijn

 


Bereiding

 

Sauteer knoflook, gegrilde paprika en tomaat 3 minuten in de gegrilde paprikaolie

 

Mix met noten, rode paprika, peper en azijn toe, de snelheid geleidelijk verhogend tot een gladde massa

 

Serveer met gestoofde venkel en bestrooi met het venkelloof


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0