Vegan pommes dauphinois

Ingrediënten

·       1 fijn gehakt teentje knoflook

·       600 g aardappelen, in schijfjes gesneden

·       200 g plantaardige room

·       200 g fluweeltofu

·       1 theelepel zout

·       snuifje vers gemalen zwarte peper

·       snuifje muskaatnoot

 


Bereiding

 

Laat alle ingrediënten ongeveer 20 minuten samen sudderen

  

Laat nog 15 minuten bakken in een op 210 ° C voorverwarmde oven 


Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?

Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?

Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.



Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Reactie schrijven

Commentaren: 0