Tofu en edelgist
Ingrediënten
· 2 fijn gehakte teentjes knoflook
· 400 g vaste tofu, fijngeprakt
· 20 g olijfolie
· 20 g water
· sap van een halve citroen
· 2 eetlepels edelgistvlokken
· snuifje fijn zeezout
Meng alle ingrediënten tot een korrelige substantie
Tofu en cashew
Bereiding
Ingrediënten
· 50 g cashewnoten
· 1 gehakt teentje knoflook
· 100 g vaste tofu
· snuifje zout
· snuifje gemalen peper
Bereiding
Mix alle ingrediënten in de blender tot een glad mengsel
Tofu, edelgist en cashew
Ingrediënten
· 50 g cashewnoten
· 1 theelepel zwarte peper
· 200 g vaste tofu
· 1 theelepel sap van een citroen
· 2 theelepels edelgistvlokken
· 1 teentje knoflook
· 4 eetlepels water
· 1 eetlepel sojasaus
Bereiding
Pureer alle ingrediënten tot het mengsel glad is
Voor een Boursin met peper rol je de kaas in vers grof gemalen peperbolletjes
Voor een Boursin met bieslook rol je de kaas in gesnipperde verse bieslook
Bewaar koel en afgesloten in de koelkast
Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?
Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?
Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven