3 X vegan kaas

Tofu en edelgist

 

Ingrediënten

·       2 fijn gehakte teentjes knoflook

·       400 g vaste tofu, fijngeprakt

·       20 g olijfolie

·       20 g water

·       sap van een halve citroen

·       2 eetlepels edelgistvlokken

·       snuifje fijn zeezout

 

 

 


Meng alle ingrediënten tot een korrelige substantie


Tofu en cashew

Bereiding

Ingrediënten

·       50 g cashewnoten

·       1 gehakt teentje knoflook

·       100 g vaste tofu

·       snuifje zout

·       snuifje gemalen peper

 


Bereiding

  

Mix alle ingrediënten in de blender tot een glad mengsel


Tofu, edelgist en cashew

Ingrediënten

 

·       50 g cashewnoten

·       1 theelepel zwarte peper

·       200 g vaste tofu

·       1 theelepel sap van een citroen

·       2 theelepels edelgistvlokken

·       1 teentje knoflook

·       4 eetlepels water

     ·       1 eetlepel sojasaus


Bereiding

 

Pureer alle ingrediënten tot het mengsel glad is

 

Voor een Boursin met peper rol je de kaas in vers grof gemalen peperbolletjes 

 

Voor een Boursin met bieslook rol je de kaas in gesnipperde verse bieslook

 

Bewaar koel en afgesloten in de koelkast


Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?

Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?

Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.


Reactie schrijven

Commentaren: 0