Geplet patatje in olijfolie

 Ingrediënten

·       600 g water

·       800 g aardappelen in blokjes gesneden

·       50 g olijfolie

·       snuifje zout

·       snuifjes vers gemalen zwarte peper

  • vers gesnipperde bieslook

 

Bereiding

 

Kook de aardappelen gedurende 30 minuten

 

 

Meng de aardappelen met olijfolie, zout, peper en bieslook



Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?

Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?

Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.



Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Reactie schrijven

Commentaren: 0