Recept van ca1000, aangepast door ca1000
Ingrediënten
· 30 g lijnzaad
· 60 g zonnebloempitten
· 30 g pijnboompitten
· 60 g notenolie
· 60 g amandelen
· 30 g cashewnoten
· 30 g brazilnoten
· 10 g geraspte kokos
· 15 g krenten
· zout
· tot 40 g olie (optioneel)
Bereiding
Hak lijnzaad, zonnebloempitten, pijnboompitten
Voeg alle ingrediënten toe en mix tot een gladde massa
Bewaar de notenpasta tot 2 weken in een gesloten bokaal in de koelkast
Voor een vloeibare structuur, voeg je olie toe aan het mengsel
Smeer de spread op je boterham of toast of serveer de pasta als dip met rauwe groenten en fruit
Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?
Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?
Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven