Advocado gazpacho

Recept van cookidoo, verplantaardigd en vereenvoudigd door ca1000

Ingrediënten

·       1 eetlepel groentebouillon

·       650 g water

·       3 rijpe avocado's

·       1 limoen

·       40 g ui

·       1 teentje knoflook

·       2 takjes verse peterselie

·       5 g wijnazijn

·       snuifje zout

·       snuifje gemalen peper

·       2 eetlepels vegan room

·       2 takjes verse peterselie

·       verse korianderblaadjes

 


Bereiding

 

Verwarm de groentebouillon in 200 g water

 

Voeg avocado toe, 2 eetlepels limoensap, ui, knoflook, peterselie, wijnazijn, zout, peper en de resterende 450 g water toe en mix geleidelijk aan in de blender tot een gladde gazpacho

 

Mix apart 2 eetlepels limoensap, vegan room en peterselie in de blender

 

Serveer de gazpacho in glaasjes als voorafje aan een chili sin carne, voeg aan het midden van elk glaasje een lepel vegan topping toe en garneer met korianderblaadjes en een stukje advocado

Reactie schrijven

Commentaren: 0