Recept van cookidoo, verplantaardigd en vereenvoudigd door ca1000
Ingrediënten
· 1 eetlepel groentebouillon
· 650 g water
· 3 rijpe avocado's
· 1 limoen
· 40 g ui
· 1 teentje knoflook
· 2 takjes verse peterselie
· 5 g wijnazijn
· snuifje zout
· snuifje gemalen peper
· 2 eetlepels vegan room
· 2 takjes verse peterselie
· verse korianderblaadjes
Bereiding
Verwarm de groentebouillon in 200 g water
Voeg avocado toe, 2 eetlepels limoensap, ui, knoflook, peterselie, wijnazijn, zout, peper en de resterende 450 g water toe en mix geleidelijk aan in de blender tot een gladde gazpacho
Mix apart 2 eetlepels limoensap, vegan room en peterselie in de blender
Serveer de gazpacho in glaasjes als voorafje aan een chili sin carne, voeg aan het midden van elk glaasje een lepel vegan topping toe en garneer met korianderblaadjes en een stukje advocado
Reactie schrijven