Herfstballetjes van kastanje, champignon en pompoen

Vegan balletjes van kastanjes, champignon en pompoen zelf maken
Vegan balletjes van kastanjes, champignon en pompoen

Ingrediënten

·       50 g walnoten

·       30 g amandelen

·       130 g gestoomde, gepelde kastanjes

·       200 g pompoen

·       2 sjalotten

·       1 teentje knoflook

·       150 g verse Parijse champignons

·       40 g olijfolie

·       3 eetlepels kikkererwtenmeel

·       theelepel  kruidenmengeling naar keuze

·       ½ theelepel zout

·       ½ gemalen zwarte peper

 


Bereiding

 

Hak de noten, kastanjes en de pompoen,

 

Hak de sjalotten, knoflook en de champignons en bak ze met olijfolie

 

Meng alle ingrediënten

 

Rol kleine balletjes en verdeel ze over een bakplaat bekleed met bakpapier

 

Besprenkel de balletjes met een scheutje olijfolie

 

Bak 15 minuten op 200 ° C


Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?

Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?

Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.



Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Reactie schrijven

Commentaren: 0