Ingrediënten
· 50 g walnoten
· 30 g amandelen
· 130 g gestoomde, gepelde kastanjes
· 200 g pompoen
· 2 sjalotten
· 1 teentje knoflook
· 150 g verse Parijse champignons
· 40 g olijfolie
· 3 eetlepels kikkererwtenmeel
· theelepel kruidenmengeling naar keuze
· ½ theelepel zout
· ½ gemalen zwarte peper
Bereiding
Hak de noten, kastanjes en de pompoen,
Hak de sjalotten, knoflook en de champignons en bak ze met olijfolie
Meng alle ingrediënten
Rol kleine balletjes en verdeel ze over een bakplaat bekleed met bakpapier
Besprenkel de balletjes met een scheutje olijfolie
Bak 15 minuten op 200 ° C
Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?
Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?
Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven