Vegan "puttanesca"

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 1 grote ui
  • 3 nori blaadjes
  • 100 g ontpitte zwarte olijven
  • 30 g zongedroogde tomaat 
  • 30 g olijfolie
  • 400 g gehakte tomaten
  • handvol rode linzen (optioneel)
  • 25 g kappertjes
  • snuifje fijn zeezout

 


Bereiding

 

Hak knoflook, ui, nori, olijven en zongedroogde tomaat

 

Sauteer het mengsel in de olijfolie  

 

Voeg tomaten, kappertjes, zout en linzen toe en laat inkoken (ongeveer kwartier of tot de linzen gaar zijn) 


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 





Reactie schrijven

Commentaren: 0